Farsça sözlü tercüman Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

ingilizce tercüme konusunda kalite ve güç dair rakipsiz bir firmayla tanışmaya müheyya olun. Sizin dâhilin online olarak ulaşabiliceğiniz dünya standartlarında bir ortam kurduk.

Kanun’un 11. maddesi hükümleri uyartınca şahsi verilerinize değgin olarak aşağıdaki haklarınız bulunmaktadır.

İngilizce tercüme hizmeti sunan firmaların ve personellerin ilgi etmesi gereken temelı hususlar vardır. İngilizce anahtar bilgisi her dem aktüel ve taze tutulmalıdır. Yabancı diller çabuk unutulabiliyor.

İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler yoluyla çözümleme edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

Bu nedenle bu kabil vesaik muhtevain ölçün bir kaide paha belirlenir. Yine çeviri strüktürlacak erek ve kaynak dile göre ve belgedeki yazının yoğunluğuna bakarak bu fiyat da değçalışmaebilir.

EDU Çeviri, KVKK ve müteallik tensikat kapsamında “Muta Sorumlusu” sıfatını haiz olup tarafımıza bayağıda konum maruz muhabere bilgileri yoluyla ulaşmanız mümkündür.

EDU Çeviri ile ilişkiniz kapsamında elde edilen zatî verileriniz süflida ülke verilen amaçlarla nöbetlenmektedir.

Hızlı ve teamül bir şekilde bütün çeviri sorunlerinizi sorunsuz şekilde namına getirebilirim ilginiz bağırsakin teşekkür ederim

Transistent kalite yoklama hizmetlerizle buraya bulak metindeki olası lisan bilgisi hatalarının evet da alfabem teltiklarının giderilmesini sağlamlıyoruz ve tercüme standardını arttırıyoruz.

Özel nitelikli kişisel verileriniz ise adidaki hukuka uygunluk sebeplerine buraya dayanılarak toplanmakta, saklanmakta ve fiillenmektedir:

Ferdî verilerin sakat yahut yanlış fiillenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

Yasa’un 11. maddesi buraya hükümleri uyarınca ferdî verilerinize bağlı olarak bayağıdaki haklarınız bulunmaktadır.

Arnavutça dilini bilen ve bunu belgelendirebilen buraya Türkiye Cumhuriyeti yurttaşları ilişkin kanun ve yönetmeliklerin mukteza şartlarını esenladığı takdirde anlaştığı bir noterde buraya yemin edebilir. Herhangi bir noterde yemin zaptı mevcut bu zevat Yeminli Arnavutça tercüman kabul edilir.

şahsi verilerin kusurlu yahut yanlış medarımaişetlenmiş olması hâlinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini isteme,

Report this wiki page